به نام خدا
سلام بر سيد بزرگوار آقاي موسوي
از اظهار نظرتان بسيار متشكرم. در خصوص مطالب شما نكاتي به شرح ذيل عرض مي كنم:
1- فرموديد: «چرا وقتي يك وبلاگ نويس پيام عمومي مي دهد و هتاكي مي كند چرا جنابعالي با استناد به آيات قرآن كريم از ايشان نخواستيد از هتك حرمت خود دست بردارند ؟ اگر مي فرمائيد خصوصي بهش گفتيد چرا اثر نكرده ؟ پس ديگران هم حق دارند در برابر هتكي از خود دفاع كنند و يا به نظر شما آنيكه هتك شده برادر ديني نيست؟»
عرض مي كنم: من از ايشان خواسته ام كه رعايت احترام دوستان را بفرمايند كه ان شاء الله به تدريج با همراهي شما دوستان و كمي شكيبايي نتيجه خواهد داد. خواهشي كه من از شما دارم اين است كه شما هم احترام ايشان را رعايت فرماييد تا ايشان بهانه اي براي بي احترامي به شما نداشته باشد. هم شما برادر ديني و دوست داشتني هستيد و هم آن سيد بزرگوار. شماها جوان هستيد و تند و تيزي جواني داريد. وقتي مقداري سن و سال شما بالاتر برود و به سن و سال من برسد، آتش اين تند و تيزي ها فروكش مي كند و تحمل همديگر را خواهيد داشت.
2- فرموديد: «بنده فقط يك بار در برابر هتاكي هاي ايشان پيام عمومي دادم و پيماهاي عمومي او را كه بالغ بر36 مورد در يك ماه هست و پيامهاي ديگر دوستان را ذخيره كردم و خوشحال مي شوم پيامهايي را كه اشاره كرديد نموديد ببينم.»
عرض مي كنم: من انتظارم از شما دوست خوبم اين بود كه در همان يك پيام عمومي خود نيز بعضي از تعابير وجود نداشت كه حالا چندان لزومي ندارد، به آنها دامن بزنم. من نمي خواهم عيب هاي همديگر را به رخ هم بكشيم. اين نتيجه نمي دهد. خواهشم از شما اين است كه مطالب علمي و استدلالي خوب خودتان را با احساسات آميخته نكنيد و اگر خواستيد، احساساتي را همراه سازيد، جز مهر و محبت نباشد. خداي تعالي مي فرمايد: محمد رسول الله و الذين معه اشداء علي الكفار رحماء بينهم؛ محمد فرستاده خدا و كساني كه با او هستند، بر كافران(مشركان ستيزه جوي مكه) سخت گير و نسبت به همديگر مهربان هستند. اين روش خيلي بهتر نتيجه مي دهد؛ چنان كه در جاي ديگر فرمود: لو كنت غليظ القلب لانفضوا من حولك؛ اگر درشت خوي بودي از پيرامونت مي پراكندند.
3- فرموديد: «برادر عزيز در امر به معروف و نهي از منكر كه 10 مرحله دارد تا جايي مي شود پيش رفت كه ناكررا به ديگران معرفي كنيم تا آنها او را از منكر باز دارند. احكام اسلامي را نمي توان باب ميل خود تعطيل كرد بلكه بايد همه را با هم بدون استثنا اجرا كرد.»
عرض مي كنم: برادر عزيزترم! در امر به معروف و نهي از منكر احتمال تأثير شرط است. شما مطئمن باشيد كه اين كار شما طرف را به مقابله بر مي انگيزد و تأثير منفي دارد. بازهم محبت بهترين روش است. شما كمي با من همراهي كنيد. ان شاء الله همه ما در كنار هم در اجراي احكام اسلام مي كوشيم. همان طور كه همه ما با همديگر به جبهه رفتيم و از كيان مقدس جمهوري اسلامي دفاع كرديم.
4- فرموديد: «چرا وقتي اين بنده خدا هتاكي مي كرد شما اينگونه او را از هتاكي باز نداشتيد؟! جواب دهيد.»
عرض مي كنم: من از جزئياتي كه ميان شما رد و بدل شده است، خبر ندارم كه اگر خبر مي يافتم زودتر با همديگر گفتماني دوستانه را برقرار مي كرديم. من وقتي متوجه امر شدم كه پيام هاي عمومي شما و ايشان را ملاحظه كردم. در اين وقت نيز هم به برخي از شما دوستان و هم به ايشان پيام هاي خصوصي و يا عمومي دادم. نمونه هاي آن را در گفتمان «هتك حرمت ممنوع» قابل ملاحظه است.
5- فرموديد: «مقام معظم رهبري فرمودند كه در مواجه با دشمن كه عواملش را وارد عرصه مبارزه با انقلاب و نظام اسلامي كرده جريان امام حسن(ع) تكرار نخواهد شد بلكه مردم ايران حسيني بپا خواهند خواست.»
عرض مي كنم: چنان كه در صريح سخن مقام معظم رهبري آمده است، سخن ايشان ناظر به دشمن است؛ نه برادر ديني. شما همه برادر ديني هستيد. بيايد با هم دوست باشيم و همه با هم به اسلام و اهل بيت و مقام معظم رهبري عشق بورزيم. همديگر را دشمن نپنداريم.
6- فرموديد: «شما از اين حربه (توسل به آيات) عمل شنيع آقاي خاتمي را توجيه نموديد. چرا از آيات و روايات براي متنبه ساختن او از اعمالي كه نظام اسلامي را زير سئوال برده استفاده نكرديد و يا فكر مي كنيد آبروي يك فرد از آبروي نظام و كشور مهمتر هست؟! چرا بعضي ها خود را همطراز با اسلام مي پندارند و انتقاد از خود را تخريب و ضربه با نظام اسلامي مي دانند در حاليكه اگر به فكر نظام بودند كاري نمي كردند كه نظام اسلامي زير سئوال برود؟!»
عرض مي كنم: من به اندازه كافي در پست اخير وبلاگ و نيز در گفتمان «هتك حرمت ممنوع» درباره آقاي خاتمي سخن گفته ام. من فكر مي كنم، فصل الخطاب سخن مقام معظم رهبري است كه به همين مناسبت ايراد كردند.
تاکيد رهبري بر حفظ حيثيت افراد آفتاب: مقام معظم رهبري روز پنج شنبه در ديدار رييس، مسوولان و جمعي از قضات و كاركنان دستگاه قضايي، كارآيي و كارآمدي قوه قضاييه را در دستيابي نظام اسلامي به اهداف خود، بسيار مهم ارزيابي و تاكيد كردند: يكي از مهمترين وظايف دستگاه قضايي استقرار امنيت در ابعاد اجتماعي، اقتصادي، اخلاقي و حيثيتي، و برخورد قاطع، بيملاحظه و عبرتآموز با متجاوزان به قانون است.
در اين ديدار كه در سالروز شهادت آيتالله بهشتي و هفتاد و دو تن از ياران صديق انقلاب برگزار شد و خانوادههاي شهداي هفتم تير نيز حضور داشتند، مقام معظم رهبري، امنيت حيثيتي در كنار امنيت اخلاقي و فرهنگي را مهم دانستند و تاكيد كردند: نبايد حيثيت و آبروي افراد در جامعه، بازيچه قرار گيرد و بدون دليل، افراد مورد سوال قرار گيرند و دربارهي آنها شايعهسازي و به آنها تهمت زده شود؛ زيرا اين برخلاف شرع و احكام اسلامي است. منبع |