• وبلاگ : روايــت فجـــر
  • يادداشت : هر كس خودش بهتر مي‏داند چه كاره است
  • نظرات : 14 خصوصي ، 14 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    بسمه تعالي

    سلام اخوي بزرگوار

    ايثارگران ديروز مجاهدان امروزند فقط سنگرها عوض شده . آن موقع اسلام خون مي خواست ولي امروز آبرو وحيثيت ، قلم قوي و هوشياري كه در برابر هجوم دشمنان بايستد .
    آن موقع فرمانده امام خميني(ره) بود و امروز فرزند خلفش خامنه اي تيز بينِ دلاور . اگر گوش به فرمانش باشيم و او را همراهي كنيم و از او جلو نزنيم و با مصلحت انديشي هاي كذايي و مشغول شدن به دنيا عقب نمانيم سعادت دو عالم نصيبمان خواهد شد وگرنه كارمان لنگ است .
    آن موقع دشمني داشتيم و با لباس و علائم مشخص ولي امروز دشمنان در ميان ما رسوخ كرده و در لباس ما و همانند ما سخن مي گويد .
    در چند سال اخير در برابر دشمن استعمارگر قدم به قدم عقب نشستيم نتيجه چه شد ؟ ولي اكنون در برابرش ايستاديم . و نتيجه گرفتيم .
    ديروز از صدور قطعنامه عليه كشورمان هراسان بوديم ولي حالا دو تا قطعنامه صادر كردند ولي با مقاومت ما بي اثر شد .
    يك سئوال : سربازان فرهنگي دشمن كه مقام معظم رهبري صداي پايشان را در داخل كشور و كوچه و پس كوچه ها مي شنوند چه كساني هستند ؟
    آيا سربازان داخلي دشمن را شناختيم و يا در بند گرفتاري هاي دنيا دچار محافظه كاري شده و اسمش را مصلحت انديشي گذاشتيم ؟!
    اوايل جنگ بني صدر مصلحت انديشي كرد و اجازه داد تا دشمن بخشي از خاك گلگون كشورمان را اشغال كند و تاوان آن را صدها هزار شهيد و جانباز و آزاده دادند . هيچ فكر كرديم تاوان مصلحت انديشي ما را چه كساني خواهند داد ؟
    مگر ما منطق نداريم ؟ چرا در برابر زياده خواهان قدم به قدم عقب نشيني مي كنيم ؟
    يادمان باشد كه اينان به هيچ معياري پايبند نيستند الا منافع خودشان و اين چند سال نشان داد كه به خاطر قدرت چه كارها كه نمي كنند .
    اللهم عجل لوليك الفرج و العافيه و النصر / يا علي

    پاسخ

    سلام حاج آقا. از شما تشکر مي کنم. به مورد بسيار مهمي (رسوخ) اشاره کرده ايد. خوب است در اين مورد بيشتر بنويسيم. دعا بفرماييد.